Μαξιλάρια Stimulite®

supracor Τα μαξιλάρια κατά των κατακλίσεων Stimulite® από την Supracor® με κυψέλες από θερμοπλαστική ουρεθάνη (high tech material) και ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης πίεσης και εξαερισμού επιτρέπουν τον αερισμό του δέρματος καλύτερα από κάθε άλλο μαξιλάρι.

Μαξιλάρι Stimulite
Μοναδικό σύστημα εξαερισμού που ελέγχει τη θερμότητα και την υγρασία. Ιδανικό για χώρες με θερμό κλίμα και υγρασία.

Τα 6+ του Stimulite®

  1. Ελαφρύ. Το πιο ελαφρύ μαξιλάρι στην αγορά.
  2. Αναπνέει. Επιτρέπει τον αερισμό του δέρματος καλύτερα από κάθε άλλο μαξιλάρι καθώς στο 93% της επιφάνειας της περιοχής που έρχεται σε επαφή με το μαξιλάρι κυκλοφορεί αέρας.
  3. Συνολική διαχείριση πίεσης. Ανακούφιση πίεσης, μείωση δύναμης τριβής και χαλάρωσης με τρεις βαθμούς αντίστασης (κατά μήκος, κατά πλάτος και κάθετα)
  4. Positioning. Με ειδική διαμόρφωση για όποιον χρειάζεται. Γενικότερα πολύ καλή στήριξη σώματος.
  5. Δεν σκάει. Για εσάς που το προηγούμενο σας μαξιλάρι σας …εγκατέλειπε συχνά. Τα μαξιλάρια Stimulite® δεν σκάνε καθώς δεν εγλωβίζουν τον αέρα αλλά τον αφήνουν να κυκλοφορεί.
  6. Ανακυκλώσιμο. Τα μαξιλάρια Stimulite® είναι 100% ανακυκλώσιμα.

Tip

Τα μαξιλάρια Stimulite® είναι υδρόφιλα. Για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής τοποθετείστε το μαξιλάρι σας 1 φορά το μήνα σε μια λεκάνη με νερό για 30 λεπτά.

Με πέντε διαφορετικές προτάσεις και διαφορετικά μεγέθη, για την αντιμετώπιση κάθε δυνατής περίπτωσης.

Stimulite® sport

Μαξιλάρι Stimulite sportΤο απόλυτο αθλητικό μαξιλάρι. Ιδιαίτερα ελαφρύ, για άτομα με χαμηλό έως μέτριο κίνδυνο κατάκλισης.
Ύψος: 5 cm
Βάρος: 0,95 kg
Μέγιστο βάρος ατόμου: 120 kg

Stimulite® slimline™

Μαξιλάρι Stimulite slimlineΤο ιδανικό μαξιλάρι για καθημερινούς χρήστες με χαμηλό έως μέτριο κίνδυνο κατάκλισης. Με μικρή διαμόρφωση για καλύτερη στήριξη του κορμού.
Ύψος: 5,5 | 7 cm
Βάρος: 1,3 kg
Μέγιστο βάρος ατόμου: 120 kg

Stimulite® classic

Μαξιλάρι Stimulite classicΙδανικό μαξιλάρι για άτομα υψηλού κινδύνου κατακλίσεων χάρη στην υψηλή εκτόνωση πίεσης που προσφέρει.
Ύψος: 7 cm
Βάρος: 1,3 kg
Μέγιστο βάρος ατόμου: 130 kg

Stimulite® contoured

Μαξιλάρι Stimulite contouredΈνα μαξιλάρι για άτομα υψηλού κινδύνου κατακλίσεων με ανατομικό κάθισμα που αυξάνει την σταθερότητα του καθίσματος. Ενδύκνειται για πολύ λεπτά άτομα με ανάγκη στήριξης σώματος.
Ύψος: 7 | 9 cm
Βάρος: 1,5 kg
Μέγιστο βάρος ατόμου: 120 kg

Stimulite® silver

Μαξιλάρι Stimulite silverΣχεδιασμένο για τις περιπτώσεις όπου η παραμονή στο αμαξίδιο είναι μικρή. Δεν ενδύκνειται για χρήστες με προβλήματα κατακλίσεων.
Ύψος: 3,5 cm
Βάρος: 0,5 kg
Μέγιστο βάρος ατόμου: 90 kg

Standard διαστάσεις

36X41 cm
41X41 cm
41X46 cm
46X41 cm
46X46 cm

Για ενδιάμεσες διαστάσεις επικοινωνήστε μαζί μας

Ολοκλήρωμένο σύστημα διαχείρισης πίεσης και εξαερισμού

1. Προστασία δέρματος

Με σταθερή την υγρασία μαλακώνει το δέρμα το οποίο γίνεται ευάλωτο στις πιέσεις που ασκούνται σε αυτό με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για έλκος.
Χάρη στις κερήθρες Stimulite®, οι οποίες είναι διάτρητες, ο αέρας κυκλοφορεί μέσα στο μαξιλάρι και εξατμίζεται η υγρασία με αποτέλεσμα να κρατάει το δέρμα σας στεγνό.

2. Μείωση τριβής

Η σταθερότητα και η τριβή ενός μαξιλαριού προσδιορίζεται από την αντοχή του υλικού του. Υπερβολική αντοχή αυξάνει την τριβή, ενώ χαμηλή αντοχή μειώνει την σταθερότητα. Η τουλάχιστον δύο στρωμάτων θεμοπλαστική ουρεθάνη ελαχιστοποιεί τις δυνάμεις τριβής χωρίς να επηρεάζεται η σταθερότητα. Η ανώτερη στρώση έχει μικρότερη ακαμψία έτσι ώστε να υπάρχει όσο το δυνατό μικρότερη τριβή στο δέρμα. Οι κατώτερες στρώσεις είναι ενισχυμένες έτσι ώστε να επιτευχθεί η βέλτιστη σταθερότητα.

3. Αποσυμπίεση

Η δομή του κυψελοειδούς μαξιλαριού παρέχει μια ομοιόμορφη κατανομή της προκύπτουσας πίεσης.
Με την διαφορετική ακαμψία των διαφόρων στρωμάτων του μαξιλαριού καθώς και με την τριών βαθμών αντίσταση των στρωμάτων (κατά μήκος, κατά πλάτος και κάθετα), επιτυγχάνεται η κατανομή της πίεσης σε μεγαλύτερη περιοχή.

2 σχόλια στο “Μαξιλάρια Stimulite®

Αφήστε μια απάντηση