Εταιρικό προφίλ

Η Orthostatisi είναι μια οικογενειακή εταιρεία στα βοηθήματα αποκατάστασης και στα ορθοπεδικά βοηθήματα, καθώς δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1993, με ιδρυτή της τον Δήμου Ευθύμιο και συνεχίζεται με συνέπεια μέχρι σήμερα από τους Δήμου Δημήτριο και Κωνσταντίνο.

Στην Orthostatisi συνεργαζόμαστε και εισάγουμε προϊόντα από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο, από την Ασία, τις Η.Π.Α., την Ιταλία, τη Γαλλία.

Ενημερωνόμαστε για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις μέσα από σεμινάρια των εταιρειών που αντιπροσωπεύουμε καθώς και μέσα από τις μεγαλύτερες εκθέσεις που γίνονται παγκοσμίως.

Στην Orthostatisi θα βρείτε: αναπηρικά αμαξίδια (επιλεγμένα ηλεκτροκίνητα και χειροκίνητα), ενηλίκων και παιδικά, ορθοστάτες, μαξιλάρια κατά των κατακλίσεων, γερανούς ανύψωσης ασθενών, διάφορα βοηθήματα μεταφοράς ασθενών, είδη μπάνιου, ποδήλατα παθητικής κινησιοθεραπείας και γενικά είδη για ΑμεΑ.

Στην Orthostatisi έχοντας ώς σκοπό την παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες μας. Είμαστε πιστοποιημένοι από την TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Σλόγκαν μας: “κινηθείτε διαφορετικά”
κινηθείτε με στυλ και άνεση.

Ασφαλιστικά Ταμεία

Παρέχουμε στους πελάτες μας κάθε δυνατή βοήθεια – πληροφορία για την διεκπεραίωση της διαδικασίας για αγορά ή αντικατάσταση του αμαξιδίου σας.

Στόχος μας η απαλλαγή σας από την ταλαιπωρία της γραφειοκρατίας των ασφαλιστικών ταμείων.

Εγκαταστάσεις

Σε έναν απόλυτα προσβάσιμο χώρο στην Αμπελοκήπων 2, μπορείτε να δείτε όλα μας τα προϊόντα καθώς και να κάνετε κατόπιν επικοινωνίας ένα service το αμαξίδιό σας.

Για δωρεάν εξέταση πέλματος (πελματογράφημα) και για απλά ορθοπεδικά προϊόντα (επιγονατίδες, ζώνες μέσης, πιεσόμετρα, μαξιλάρια, ανατομικά υποδήματα κλπ), μπορείτε να επισκευθείτε το κατάστημά μας στην Στ. Μακρυγιάννη 24 και Ιασωνίδου 7 στο κέντρο της πόλης (περιοχή Καμάρα).

Orthostatisi - εγκαταστάσεις

Αφήστε μια απάντηση