Βοηθήματα

Διάφορα βοηθήματα από την Orthostatisi.

WK-300 – περιπατητήρας

WK-300 – περιπατητήρας

Ο ελαφρύς και πτυσσόμενος περιπατητήρας αλουμινίου της Karma έχει εντυπωσιακή εμφάνιση και λειτουργία 2 σε 1. Σταθερός ή περιπατητικός ανάλογα την επιλογή, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Shower chair – κάθισμα μπάνιου

Shower chair – κάθισμα μπάνιου

Ένα συμπαγές και ταυτόχρονα εύκολα πτυσσόμενο κάθισμα μπάνιου, ιδανικό για καθημερινή χρήση ακόμα και στα ταξίδια.

Street Jet - Μηχανισμοί ηλεκτρικής υποβοήθησης

Street Jet – Μηχανισμοί ηλεκτρικής υποβοήθησης

Ο μηχανισμός Street Jet προσαρμόζεται πολύ εύκολα και γρήγορα σε ένα χειροκίνητο αμαξίδιο, μετατρέποντας το σε ηλεκτρικό! Ιδανικό για καθημερινή χρήση, καθώς ΔΕΝ χρειάζεται κανένα επιπλέον μηχανισμό για να προσαρμοστεί στο αμαξίδιό σας.

LG2004 – Μηχανισμός Ανάβασης για Σκάλες

LG2004 – Μηχανισμός Ανάβασης για Σκάλες

Η μετακίνηση εκτός σπιτιού ποτέ δεν ήταν πιο εύκολη.
Η απουσία ανελκυστήρα ή ράμπας δεν είναι πια εμπόδιο χάρη στους μηχανισμούς LG οι οποίοι κινούνται ανοδικά και καθοδικά σε οποιαδήποτε σκαλοπάτια κάνοντας προσπελάσιμη οποιαδήποτε έξοδό σας. Ο μηχανισμός LG2004 ενδείκνυται για ίσιες σκάλες ή για στροφή με πλατύσκαλο.

LG2020 - Μηχανισμός Ανάβασης για Σκάλες

LG2020 – Μηχανισμός Ανάβασης για Σκάλες

Η μετακίνηση εκτός σπιτιού ποτέ δεν ήταν πιο εύκολη.
Η απουσία ανελκυστήρα ή ράμπας δεν είναι πια εμπόδιο χάρη στους μηχανισμούς LG οι οποίοι κινούνται ανοδικά και καθοδικά σε οποιαδήποτε σκαλοπάτια κάνοντας προσπελάσιμη οποιαδήποτε έξοδό σας. Ο χειρισμός γίνεται πάντα από ένα δεύτερο άτομο χωρίς να χρειάζεται να καταβάλει δύναμη. Ο LG2020 είναι ένας μηχανισμός ο οποίος ενδείκνυται ΚΑΙ για κυκλικές σκάλες.

Για νοσοκομειακά κρεβάτια, γερανούς ανύψωσης ασθενών και αεροστρώματα πρόληψης από κατάκλιση, επισκεφτείτε την κατηγορία Κατ’ Οίκον Νοσηλεία.

Αφήστε μια απάντηση