Βοηθήματα

Διάφορα βοηθήματα από την Orthostatisi.

Retyre - Κάλυμμα Ελαστικού

Retyre – Κάλυμμα Ελαστικού

Ένα μοναδικό κάλυμμα ελαστικού που παρέχει μικρότερη τριβή και καλύτερη πρόσφυση σε μαλακές, υγρές και ολισθηρές επιφάνειες, διευκολύνοντας την προσβασιμότητα.

WK-300 – περιπατητήρας

WK-300 – περιπατητήρας

Ο ελαφρύς και πτυσσόμενος περιπατητήρας αλουμινίου της Karma έχει εντυπωσιακή εμφάνιση και λειτουργία 2 σε 1. Σταθερός ή περιπατητικός ανάλογα την επιλογή, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Shower chair – κάθισμα μπάνιου

Shower chair – κάθισμα μπάνιου

Ένα συμπαγές και ταυτόχρονα εύκολα πτυσσόμενο κάθισμα μπάνιου, ιδανικό για καθημερινή χρήση ακόμα και στα ταξίδια.

AG107 - Ράμπα Αλουμινίου Τηλεσκοπική

AG107 – Ράμπα Αλουμινίου Τηλεσκοπική

Ράμπες που προσφέρουν μεγάλη ευελιξία στη χρήση, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλά διαφορετικά σημεία και ύψη. Καταλαμβάνουν λίγο χώρο όταν δεν χρησιμοποιούνται καθώς μαζεύουν τηλεσκοπικά.

LG2004 – Μηχανισμός Ανάβασης για Σκάλες

LG2004 – Μηχανισμός Ανάβασης για Σκάλες

Η μετακίνηση εκτός σπιτιού ποτέ δεν ήταν πιο εύκολη.
Η απουσία ανελκυστήρα ή ράμπας δεν είναι πια εμπόδιο χάρη στους μηχανισμούς LG οι οποίοι κινούνται ανοδικά και καθοδικά σε οποιαδήποτε σκαλοπάτια κάνοντας προσπελάσιμη οποιαδήποτε έξοδό σας. Ο μηχανισμός LG2004 ενδείκνυται για ίσιες σκάλες ή για στροφή με πλατύσκαλο.

LG2020 - Μηχανισμός Ανάβασης για Σκάλες

LG2020 – Μηχανισμός Ανάβασης για Σκάλες

Η μετακίνηση εκτός σπιτιού ποτέ δεν ήταν πιο εύκολη.
Η απουσία ανελκυστήρα ή ράμπας δεν είναι πια εμπόδιο χάρη στους μηχανισμούς LG οι οποίοι κινούνται ανοδικά και καθοδικά σε οποιαδήποτε σκαλοπάτια κάνοντας προσπελάσιμη οποιαδήποτε έξοδό σας. Ο χειρισμός γίνεται πάντα από ένα δεύτερο άτομο χωρίς να χρειάζεται να καταβάλει δύναμη. Ο LG2020 είναι ένας μηχανισμός ο οποίος ενδείκνυται ΚΑΙ για κυκλικές σκάλες.

Για νοσοκομειακά κρεβάτια, γερανούς ανύψωσης ασθενών και αεροστρώματα πρόληψης από κατάκλιση, επισκεφτείτε την κατηγορία Κατ’ Οίκον Νοσηλεία.

Αφήστε μια απάντηση