Βοηθήματα

Διάφορα βοηθήματα από την Orthostatisi.

WK-300 – περιπατητήρας

WK-300 – περιπατητήρας

Ο ελαφρύς και πτυσσόμενος περιπατητήρας αλουμινίου της Karma έχει εντυπωσιακή εμφάνιση και λειτουργία 2 σε 1. Σταθερός ή περιπατητικός ανάλογα την επιλογή, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Shower chair – κάθισμα μπάνιου

Shower chair – κάθισμα μπάνιου

Ένα συμπαγές και ταυτόχρονα εύκολα πτυσσόμενο κάθισμα μπάνιου, ιδανικό για καθημερινή χρήση ακόμα και στα ταξίδια.

Street Jet - Μηχανισμοί ηλεκτρικής υποβοήθησης

Street Jet – Μηχανισμοί ηλεκτρικής υποβοήθησης

Ο μηχανισμός Street Jet προσαρμόζεται πολύ εύκολα και γρήγορα σε ένα χειροκίνητο αμαξίδιο, μετατρέποντας το σε ηλεκτρικό! Ιδανικό για καθημερινή χρήση, καθώς ΔΕΝ χρειάζεται κανένα επιπλέον μηχανισμό για να προσαρμοστεί στο αμαξίδιό σας.

LG 2004 και LG 2008

LG 2004 και LG 2020

Η μετακίνηση εκτός σπιτιού ποτέ δεν ήταν πιο εύκολη.
Η απουσία ανελκυστήρα ή ράμπας δεν είναι πια εμπόδιο χάρη στους μηχανισμούς LG οι οποίοι κινούνται ανοδικά και καθοδικά σε οποιαδήποτε σκαλοπάτια κάνοντας προσπελάσιμη οποιαδήποτε έξοδό σας.

Ulisse γερανός ανύψωσης

Ulisse γερανός ανύψωσης ασθενών

Το Ulisse είναι ένα γερανάκι ανύψωσης ασθενών που μπορεί να είναι χειροκίνητο ή ηλεκτρικό. Χάρη στο μικρό μέγεθός του μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για οικιακή χρήση, όσο και σε κέντρα αποκατάστασης, ιδρύματα και κλινικές.

Arminia III ηλεκτρικό νοσοκομειακό κρεβάτι ασθενών

Arminia III ηλεκτρικό νοσοκομειακό κρεβάτι ασθενών

Το ηλεκτρικό κρεβάτι Arminia III είναι γερμανικής κατασκευής με ηλεκτρική ανύψωση της κεφαλής, των ποδιών, (μηρού/γάμπας), ολόκληρου του κρεβατιού (από 40 έως 80 εκατοστά και το στρώμα).

Είδη μπάνιου

Είδη μπάνιου

Σας παρουσιάζουμε την ανοξείδωτη και αντιολισθητική σειρά για το μπάνιο σας. Όλες οι επιφάνειες των καθισμάτων είναι από ειδικό nylon πλαστικό.

Αφήστε μια απάντηση