Αντιπροσωπείες

Σύντομη παρουσίαση των εταιρειών που αντιπροσωπεύουμε. Κάνοντας κλικ στο λογότυπο κάθε εταιρείας μεταφέρεστε στον δικτυακό της τόπο.

Η Karma είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής χειροκίνητων και ηλεκτροκίνητων αμαξιδίων στην Ασία και η πρώτη η οποία επεξεργάστηκε μαζικά κράματα αλουμινίου για την κατασκευή αναπηρικών αμαξιδίων.
Εξάγει αμαξίδια σε ολόκληρο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένων των Η.Π.Α., της Αυστραλίας, της Ιαπωνίας καθώς και όλων των προηγμένων ευρωπαϊκών χωρών όπως η Δανία, η Γερμανία, η Ισπανία κλπ.


Η Supracor, κατασκευάζει μαξιλάρια κατά των κατακλίσεων στις Η.Π.Α. από θερμοπλαστική ουρεθάνη. Ένα επανασταστικό υλικό νέας τεχνολογίας το οποίο παρέχει ολοκληρωμένη διαχείριση της πίεσης που ασκείται στα ισχία από την καθιστή θέση, επιτρέποντας τον επιθυμητό και απαιτούμενο αερισμό του δέρματος για αποφυγή κατακλίσεων από ζέστη και υγρασία.


Η Progeo, κατασκευάζει στην Ιταλία εξαιρετικής ποιότητας και εργονομίας χειροκίνητα αμαξίδια κατόπιν παραγγελίας, συνδυάζοντας αρμονικά το design με τα καλύτερα υλικά για να πετύχει το απόλυτο. Progeo και ζήσε την απόλυτη εμπειρία.


Η Panthera, είναι γνωστή στην παγκόσμια αγορά ως ο κατασκευαστής των ελαφρύτερων εργονομικών αμαξιδίων για ενεργούς χρήστες. Αυτός ήταν και παραμένει ο βασικός στόχος της εταιρίας από το 1989 μέχρι σήμερα.


Η Antano Group κατασκευάζει στην Ιταλία, γερανούς ανύψωσης ασθενών, πολυχρηστικά αμαξίδια, καθώς και μια σειρά από μηχανισμούς για σκάλες.

Μια σκέψη στο “Αντιπροσωπείες

Αφήστε μια απάντηση