Κατ’ Οίκον Νοσηλεία

Κατ' Οίκον Νοσηλεία Μια σειρά από επιλεγμένα διαφόρων τύπων νοσοκομειακά κρεβάτια ασθενών για νοσηλεία στο σπίτι, χειροκίνητα ή ηλεκτρικά ανάλογα με τις ανάγκες σας, γερανοί ανύψωσης ασθενών, αεροστρώματα πρόληψης από κατάκλιση και άλλα βοηθήματα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε κάτι το οποίο δεν βλέπετε παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας και απλά ρωτήστε μας.

Νοσοκομειακά Κρεβάτια για Νοσηλεία στο Σπίτι

Επιλέξτε από την Orthostatisi το κατάλληλο νοσοκομειακό (ορθοπεδικό) κρεβάτι το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Econ Wood - Πολύσπαστο Χειροκίνητο Κρεβάτι

Econ Wood – Πολύσπαστο Χειροκίνητο Κρεβάτι

Νοσοκομειακό χειροκίνητο πολύσπαστο κρεβάτι, με μετώπες με ξύλινο πάνελ, με ανύψωση πλάτης και ποδιών, με μηχανισμό με μανιβέλες και 4 ρόδες διαμέτρου 100×23 με φρένο.

Electric Simple - Πολύσπαστο Ηλεκτρικό Κρεβάτι

Electric Simple – Πολύσπαστο Ηλεκτρικό Κρεβάτι

Νοσοκομειακό ηλεκτρικό πολύσπαστο κρεβάτι σταθερού ύψους, με μετώπες με ξύλινο πάνελ, με ηλεκτρική ανύψωση πλάτης και ποδιών και 4 ρόδες διαμέτρου 100×23 με φρένο.

Prato 4 – Πολύσπαστο Ηλεκτρικό Κρεβάτι Ρυθμιζόμενου Ύψους

Prato 4 – Πολύσπαστο Ηλεκτρικό Κρεβάτι Ρυθμιζόμενου Ύψους

Νοσοκομειακό ηλεκτρικό πολύσπαστο κρεβάτι ρυθμιζόμενου ύψους, με ηλεκτρική ανύψωση πλάτης και ποδιών και 4 ρόδες διαμέτρου 100×32 με φρένο.

Trento Plus – Ηλεκτρικό Κρεβάτι Έπιπλο Πολύσπαστο Ρυθμιζόμενου Ύψους

Trento Plus – Ηλεκτρικό Κρεβάτι Έπιπλο Πολύσπαστο Ρυθμιζόμενου Ύψους

Το Trento Plus είναι ένα κρεβάτι έπιπλο ελληνικής κατασκευής, πολύσπαστο, με ηλεκτρική ανύψωση πλάτης και ποδιών (μηρού/γάμπας) και ηλεκτρικά ρυθμιζομένου ύψους από 41 έως 80 cm. Συνοδεύεται από αναρτήρα έλξης με λαβή, ξύλινα προστατευτικά πλαϊνά 2 θέσεων και 4 ρόδες διαμέτρου 100×32 με φρένο.

Γερανοί Μεταφοράς Ασθενών

ULISSE EL - Γερανός Ανύψωσης Ασθενών

ULISSE EL – Γερανός Ανύψωσης Ασθενών

Το ULISSE EL είναι ένα ηλεκτρικό γερανάκι ανύψωσης ασθενών με δυνατότητα ανύψωσης βάρους μέχρι 180kg, κάτι το οποίο το καθιστά ιδανικό τόσο για οικιακή χρήση, όσο και για ευρεία χρήση σε νοσοκομεία, ιδρύματα, κέντρα αποκατάστασης, κλινικές. Εξοπλισμένο με σάκο μεταφοράς ασθενών με στήριξη στο κεφάλι.

ULISSE EL 150 CI - Γερανός Ανύψωσης Ασθενών

ULISSE EL 150 CI – Γερανός Ανύψωσης Ασθενών

Το ULISSE EL 150 CI είναι ένα ηλεκτρικό γερανάκι ανύψωσης ασθενών με δυνατότητα ανύψωσης βάρους μέχρι 150kg και συνολικού βάρους 36kg, κάτι το οποίο το καθιστά ιδανικό για οικιακή χρήση. Εξοπλισμένο με σάκο μεταφοράς ασθενών με στήριξη στον αυχένα και κατάλληλο για W.C.

Αεροστρώματα Κατακλίσεων

Ο συνδυασμός αντλίας και αεροστρώματος προλαμβάνει τα έλκη κατάκλισης. Βασίζεται στην εναλλαγή του αέρα στους αεροθαλάμους του αεροστρώματος ώστε να μειώνεται η συνεχής πίεση που εφαρμόζεται στο σώμα και να διευκολύνεται έτσι η κυκλοφορία του αίματος.

SY-200 (R) Σετ Κυψελωτό Αερόστρωμα κατά των Κατακλίσεων με Αντλία

SY-200 (R) Σετ Κυψελωτό Αερόστρωμα κατά των Κατακλίσεων με Αντλία

Για κλινήρεις ασθενείς μεσαίας επικινδυνότητας για την πρόληψη και αντιμετώπιση του πρώτου σταδίου κατάκλισης.

SY-400 (R) Σετ Σωληνωτό Αερόστρωμα κατά των Κατακλίσεων με Αντλία και Κάλυμμα

SY-400 (R) Σετ Σωληνωτό Αερόστρωμα κατά των Κατακλίσεων με Αντλία και Κάλυμμα

Κατάλληλο για χρήστες που δεν ξεπερνούν τα 130kg. Προστατεύει απο κατακλίσεις μεσαίας επικινδυνότητας. Ανθεκτικό και εύκολο στην χρήση του.

Αφήστε μια απάντηση