Βοηθήματα

Διάφορα βοηθήματα από την Orthostatisi.

retyre - Κάλυμμα Ελαστικού

reTyre – Κάλυμμα Ελαστικού

Ένα μοναδικό κάλυμμα ελαστικού που παρέχει μικρότερη τριβή και καλύτερη πρόσφυση σε μαλακές, υγρές και ολισθηρές επιφάνειες, διευκολύνοντας την προσβασιμότητα.

WK-300 – περιπατητήρας

WK-300 – περιπατητήρας

Ο ελαφρύς και πτυσσόμενος περιπατητήρας αλουμινίου της Karma έχει εντυπωσιακή εμφάνιση και λειτουργία 2 σε 1. Σταθερός ή περιπατητικός ανάλογα την επιλογή, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Shower chair – κάθισμα μπάνιου

Shower chair – κάθισμα μπάνιου

Ένα συμπαγές και ταυτόχρονα εύκολα πτυσσόμενο κάθισμα μπάνιου, ιδανικό για καθημερινή χρήση ακόμα και στα ταξίδια.

Ράμπα Αλουμινίου Τηλεσκοπική

Ράμπα Αλουμινίου Τηλεσκοπική

Ράμπες που προσφέρουν μεγάλη ευελιξία στη χρήση, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλά διαφορετικά σημεία και ύψη. Καταλαμβάνουν λίγο χώρο όταν δεν χρησιμοποιούνται καθώς μαζεύουν τηλεσκοπικά.

LG2004 – Μηχανισμός Ανάβασης για Σκάλες

LG2004 – Μηχανισμός Ανάβασης για Σκάλες

Η μετακίνηση εκτός σπιτιού ποτέ δεν ήταν πιο εύκολη.
Η απουσία ανελκυστήρα ή ράμπας δεν είναι πια εμπόδιο χάρη στους μηχανισμούς LG οι οποίοι κινούνται ανοδικά και καθοδικά σε οποιαδήποτε σκαλοπάτια κάνοντας προσπελάσιμη οποιαδήποτε έξοδό σας. Ο μηχανισμός LG2004 ενδείκνυται για ίσιες σκάλες ή για στροφή με πλατύσκαλο.

LG2020 - Μηχανισμός Ανάβασης για Σκάλες

LG2020 – Μηχανισμός Ανάβασης για Σκάλες

Η μετακίνηση εκτός σπιτιού ποτέ δεν ήταν πιο εύκολη.
Η απουσία ανελκυστήρα ή ράμπας δεν είναι πια εμπόδιο χάρη στους μηχανισμούς LG οι οποίοι κινούνται ανοδικά και καθοδικά σε οποιαδήποτε σκαλοπάτια κάνοντας προσπελάσιμη οποιαδήποτε έξοδό σας. Ο χειρισμός γίνεται πάντα από ένα δεύτερο άτομο χωρίς να χρειάζεται να καταβάλει δύναμη. Ο LG2020 είναι ένας μηχανισμός ο οποίος ενδείκνυται ΚΑΙ για κυκλικές σκάλες.

Για νοσοκομειακά κρεβάτια, γερανούς ανύψωσης ασθενών και αεροστρώματα πρόληψης από κατάκλιση, επισκεφτείτε την κατηγορία Κατ’ Οίκον Νοσηλεία.

Αφήστε μια απάντηση