Αντιπροσωπείες

Σύντομη παρουσίαση των εταιρειών που αντιπροσωπεύουμε. Κάνοντας κλικ στο λογότυπο κάθε εταιρείας μεταφέρεστε στον δικτυακό της τόπο.

Η Karma είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής χειροκίνητων και ηλεκτροκίνητων αμαξιδίων στην Ασία και η πρώτη η οποία επεξεργάστηκε μαζικά κράματα αλουμινίου για την κατασκευή αναπηρικών αμαξιδίων.

Εξάγει αμαξίδια σε ολόκληρο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένων των Η.Π.Α., της Αυστραλίας, της Ιαπωνίας καθώς και όλων των προηγμένων ευρωπαϊκών χωρών όπως η Δανία, η Γερμανία, η Ισπανία κλπ.


Η Supracor, κατασκευάζει μαξιλάρια κατά των κατακλίσεων στις Η.Π.Α. από θερμοπλαστική ουρεθάνη. Ένα επανασταστικό υλικό νέας τεχνολογίας το οποίο παρέχει ολοκληρωμένη διαχείριση της πίεσης που ασκείται στα ισχία από την καθιστή θέση, επιτρέποντας τον επιθυμητό και απαιτούμενο αερισμό του δέρματος για αποφυγή κατακλίσεων από ζέστη και υγρασία.


Η Progeo, κατασκευάζει στην Ιταλία εξαιρετικής ποιότητας και εργονομίας χειροκίνητα αμαξίδια κατόπιν παραγγελίας, συνδυάζοντας αρμονικά το design με τα καλύτερα υλικά για να πετύχει το απόλυτο.
Progeo και ζήσε την απόλυτη εμπειρία.


Η Lifestand, ο leader της παγκόσμιας αγοράς ορθοστατών – αναπηρικών αμαξιδίων με έδρα τη Γαλλία, έχει ως μοναδικό σκοπό την ανεξαρτησία που προσφέρει η ορθοστάτιση.

Για να το πετύχει αυτό κατασκευάζει ορθοστάτες κατόπιν παραγγελίας από τα καλύτερα κράματα.

Σε συνεργασία με τα ποιό γνωστά κέντρα αποκατάστασης και τους καλύτερους γιατρούς, φυσιοθεραπευτές και εργοθεραπευτές σας στηρίζει στην ποιό σωστή θέση… την όρθια!


Burmeier. Ο Γερμανός κατασκευαστής με έμφαση στην λειτουργικότητα, την αξιοπιστία και την άνεση ενός κρεβατιού.


Η μεταφορά από και προς τη θάλασσα γίνεται παιχνίδι, με μια σειρά από ανοξείδωτους μηχανισμούς που προσφέρει στην παγκόσμια αγορά η γερμανική cadKat.